ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ


Τα βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε απο αυτήν την ενότητα του ιστότοπού μας δεν έχουν δημιουργηθεί, επεξεργαστεί ή και μεταφορτωθεί στο διαδίκτυο απο το σχολείο μας ή τον διαχειριστή της ιστοσελίδας μας. Τα βίντεο αυτά υπάρχουν στο διαδίκτυο, σε άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στην κάτω δεξιά γωνία κάθε βίντεο, και έχουν μεταφορτωθεί σε αυτους από διάφορους χρήστες του διαδικτύου και των συγκεκριμένων διακτυακών τόπων. Τα ονόματα των χρηστών που έχουν ματαφορτώσει τα βίντεο συνήθως αναφέρονται μέσα στο βίντεο.

Τα πνευματικά δικαιώματα των βίντεο που μπορείτε να αναπαράγετε σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπου μας ανήκουν στους δημιουργούς και το σχολείο μας ουδεμία αξίωση έχει προς αυτούς, για την προβολή τους. Αντίθετα ευχαριστεί ιδαιτέρως τους δημιουργούς αλλά και τους υπεύθυνους της διαδικτυακής τους κυκλοφορίας.

Η χρήση των βίντεο γίνεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Αν κάποιος απο τους δημιουργούς θεωρεί ότι θίγεται ηθικά ή οικονομικά απο την προβολή των βίντεο να μας ενημερώσει άμεσα ώστε να αποφορτώσουμε το βίντεο απο την σελίδα μας.


Πρόθεσή μας είναι να οργανώσουμε τα βίντεο αυτά σε κατηγορίες ώστε να εντοπίζονται εύκολα. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε εκπαιδευτικούς και μαθητές ώστε να τα χρησιμοποιήσουν στην εκπαιδευτική διαδικασία διευκολύνοντας την διάδοση της γνώσης.


Για να παρακολουθήσετε άνετα το κάθε βίντεο πατήστε το ειδικό κουμπί μεγιστοποίησης της εικόνας σε όλη την οθόνη όπως επισημαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
video
Οι χρήστες των προαναφερθέντων δικτυακών τόπων έχουν το δικαίωμα να αποσύρουν οποιαδήποτε στιγμή τα βίντεο τους από το διαδίκτυο. Σε αυτήν την περίπτωση τα βίντεο δεν θα εμφανίζονται και στην δική μας ιστοσελίδα. Αν εντοπίσετε κάτι τέτοιο, παρακαλώ πολύ, να μας ενημερώσετε άμεσα από την σελίδα επικοινωνίας.

Κάποια βίντεο έχουν μεταφορτωθεί στους συγκεκριμένους δικτυακούς τόπους πριν το 2011. Αυτό είναι και ο λόγος που αρκετά απο αυτά αν και είναι ένα (1) ντοκιμαντέρ έχουν διαιρεθεί σε πολλά δεκάλεπτα βίντεο. Πριν το 2011 οι συγκεκριμένοι δικτυακοί τόποι δεν επέτρεπαν την μεταφόρτωση μεγαλύτερων βίντεο των δέκα λεπτών. Αν αυτά τα βίντεο μεταφορτωθούν στο διαδίκτυο ξανά ολόκληρα και εντοπιστούν απο τον διαχειριστή θα αντικατασταθούν άμεσα.

Αν η αναπαραγωγή των βίντεο δεν είναι εφικτή μεταφορφώστε το πρόγραμμα adobe flash player από εδώ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Επιστήμη Επιστήμη

Επιστήμη Επιστήμη