ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Προσοχή!! Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς των βίντεο. Η προβολή τους σε αυτήν την ιστοσελίδα γίνεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς


ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ
Σύντομη Περιγραφή:
Γιατί η σβαστικα έγινε το σύμβολο της ναζιστικής Γερμανίας;

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ - ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΟΠΟΙ
Σύντομη Περιγραφή:
Με την αποκλειστική συνεργασία του ίδιου του Von Daniken, η παραγωγή του History Channel, "ANCIENT ALIENS", ξεκινάει νέες αποστολές για να την αναζήτηση και την αξιολόγηση των στοιχείων αυτών. Επικεντρώνεται στις ανακαλύψεις των τελευταίων 30 ετών, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ασυνήθη ευρήματα DNA για την εξέλιξη του ανθρώπου και πρόσφατα αποκωδικοποιημένα εκθέματα... Από την Αίγυπτο στην Συρία και από εκεί στη Νότια Αμερική. Πρόκειται για μια ισορροπημένη έρευνα μιας θεωρίας που ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά πολλοί άλλοι συμφωνούν πως δεν μπορεί να αγνοηθεί.

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ - ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΟΠΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ
Σύντομη Περιγραφή:
ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ.Από την εκπομπή πύλες του ανεξήγητου,27 οκτωμβρίου 2007.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ-ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΗΞΗΓΗΤΟΥ

Θησαυροί των Ίνκας
Σύντομη Περιγραφή:
ειτε ενα ντοκυμαντερ απ'την σειρα ντοκυμαντερ "World's Greatest Mysteries" για τον Θησαυρο των Inkas. Υπηρξε(η αν υπαρχει) ο Θησαυρος; Υπαρχει η "Πολη του Χρυσου"; Τι εγινε με τους Inkas και τον Θησαυρο τους; Αυτα και αλλα ερωτηματα θα βρουν απαντηση στο ντοκυμαντερ που ακολουθεί.

Θησαυροί των Ίνκας

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ
Σύντομη Περιγραφή:
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜ ΒΕΙΣΧΑΟΥΠΤ ΤΟ 1776.ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΒΕΙΣΧΑΟΥΠΤ.

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας
Σύντομη Περιγραφή:
Ντοκιμαντερ. Το «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» - Η μυστηριώδης ιστορία του πλοίου Έλντριτζ (DE 127) και της εξαφάνισης του. Ίσως ένα επιτυχημένο πείραμα «αφάνειας» Κατά πόσο μπορεί να είναι δυνατόν να εξαφανιστεί ένα ολόκληρο αντιτορπιλικό, μέσα σε λίγα λεπτά να εμφανιστεί σε ένα άλλο μακρινό σημείο και μετά να επιστέψει στην αρχική του θέση χωρίς να περάσει εμφανώς από κανένα ενδιάμεσο σημείο;

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ
Σύντομη Περιγραφή:
Πυραμίδες της Αιγύπτου ... με ποια τεχνολογία κατασκευάστηκαν πριν απο 4.600 χρόνια ; Η επίσημη επιστήμη φάσκει - αντιφάσκει και γελοιοποιήτε μέσα από ανυπόστατες θεωρίες.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ (1/6)

Τρίγωνο των Βερμούδων
Σύντομη Περιγραφή:
Μελέτη μιας από τις πιο επικύνδυνες περιοχές του πλανήτη. Γιατί όμως;;;.

Τρίγωνο των Βερμούδων Greek Aneksigito.Gr