Υπηρεσίες Που Παρέχει ο ΙστότοποςΔιαβάστε Τα Σημειώματα.

Ο Μαθητής έχει την δυνατότητα, μέσω του ιστοχώρου, να διαβάζει όλα τα σημειώματα, τα οποία οι καθηγητές του έχουν αναρτήσει για τα μαθήματά τους. Τα ίδια σημειώματα έχει λάβει και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Οι εργασίες και η ύλη για τα μαθήματά τους έρχονται στην κατοχή τους γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειάζεται κάποιος προσωπικός κωδικός.

Κατεβάστε Αρχεία.

Ο μαθητής, χωρίς καμία καθυστέρηση και από το σπίτι του, μπορεί να προμηθευτεί τις σημειώσεις και τις ασκήσεις που ο Εκπαιδευτικός του ανεβάζει για τα μαθήματά του. Ο μαθητής, με τον τρόπο αυτό, δεν θα έχει κενά στην διδαχθείσα ύλη, ακόμη και αν κάποιος σοβαρός λόγος τον κρατήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μακριά από τη σχολική αίθουσα.

Γράψτε Ένα Διαγώνισμα.

Ο μαθητής, είναι πλέον σε θέση να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και από το σπίτι. Μπορεί να συνδεθεί με την ιστοσελίδα του σχολείου και να γράψει τα διαδικτυακά διαγωνίσματα που οι εκπαιδευτικοί του δημιούργησαν για εκείνον. Οι σωστές απαντήσεις και η βαθμολογία στο διαγώνισμα θα δίνονται αυτόματα από το σύστημα χωρίς να επιτείνεται η αγωνία των μαθητών.

Εκπαιδευτική Τηλεόραση.

Ο μαθητής, αλλά και οποισδήποτε χρήστης, μπορεί να παρακολουθήσει τα βίντεο της εκπληκτικής συλλογής του σχολείου μας. Ντοκιμαντέρ επιπέδου με θέματα που αφορούν την Ιστορία, την Επιστήμη, Κοινωνικά και Μυστηρίου...

Δείτε τους Βαθμούς σας.

Ο μαθητής, αφού πρώτα συνδεθεί στον ιστότοπο με τον προσωπικό του κωδικό που παράλαβε απο τον διευθυντή του σχολείου, ενημερώνεται απο τους καθηγητές του για βαθμολογίες που αφορούν διαγωνίσματα, εργασίες και τεστς καθώς και τυχόν σχόλια των καθηγητών του για αυτά τα γραπτά αλλά και για επίσημες βαθμολογίες τετραμήνων και τελικών εξετάσεων.

Γράψτε στο μαθητικό ιστολόγιο.

Ο μαθητής πλέον, μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου, μπορεί να δημοσιεύσει τις απόψεις του και τους προβληματισμούς του για οποιοδήποτε θέμα τον απασχολεί, να σχολιάσει τους αντίστοιχες δημοσιεύσεις των συμμαθητών του, να δημοσιεύσει φωτογραφίες και video από το youtube. Το μαθητικό ιστολόγιο είναι κοινό για όλα τα σχολεία που χρησιμοποιούν το Internet School με αποτέλεσμα την επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μαθητών διαφορετικών σχολείων. Ο μαθητής έχει τον λόγο...

Παίξτε σκάκι με τους φίλους ή τους συμμαθητές σας.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκάκι για σύγχρονες και ασύγχρονες παρτίδες σας περιμένει. δημιουργήστε λογαριασμό και ξεκινήστε τις παρτίδες..

Μιλήστε στο δωμάτιο επικοινωνίας - Chat room

Μόνο οι συνδεδεμένοι χρήστες μπορούν να μιλήσουν με γραπτά άμεσα μηνύματα σε πραγματικό χρόνο.. Εκμεταλλευτείτε το..

Καταγράψτε τα νέα του σχολείου σας στην μηνιαία εφημερίδα

Οι μαθητές δημιουργούν και διαχειρίζονται μηνιαία διαδικτυακή εφημερίδα. Οι εκπαιδευτικοί απλώς επιβλέπουν χωρίς να αναμειγνύουνται στην διαδικασία..